Socialdemokrati är ingen countrysång och Juholt är ingen Johnny Cash

Katrin Kielos skrev nog häromdagen det som alla andra tänkte på om socialdemokratin. Socialdemokrati är ingen jävla countrysång och Håkan Juholt är ingen Johnny Cash.

Håka Juholt har suttit i 7 månader nu men ändå känns det inte som att någon särskilt större nystart eller förnyelse skett. Det som förändrats är retoriken. Visst är det trevligt att Juholt väljer att vara ideologisk, det kändes som vi saknat det perspektivet, men när politiken samtidigt inte visar sig vara ett resultat av retoriken börjar man undra vart den socialdemokratiska skutan är på väg?

Just nu skulle mindre än 1 av 4 rösta på S. Det är oroväckande siffror. Vad vi behöver är inte en partiledare som endast pratar med partiet och inte med folket. Vi behöver en partiledare som kommunicerar med folket. Vi behöver en partiledare som visar att Socialdemokraterna har ekonomisk trovärdighet. Att vi alltid varit ett parti som tagit ansvar för Sveriges ekonomi och kommer fortsätta göra så.

Vi behöver vinna valet 2014. Det är vad det handlar om i grund och botten. Därför behöver vi politikern Håkan Juholt och inte lustigkurren Håkan Juholt. För människor vill ha en statsminister som är kompetent och kan styra Sverige i rätt riktning, inte en snubbe som kan agera toastmaster på en fest.

Läs Katrin Kielos klockrena inlägg HÄR

// Hanna Lindquist

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s