IUSY Global Seminar, 8-10 december


Tänkte bara berätta lite hur det var i Stockholm och på IUSY Global Seminar. Det var grymt bra kan jag börja med att säga! Alltid trevligt och skönt att åka iväg lite. Seminarierna var intressanta, fokuset låg på revolutionerna i Nordafrika/Mellanöstern och inbjudna gäster var journalister och andra politiska aktivister från Tunisen och Egypten. Det var intressant att höra deras syn på situationen och vilka utmaningar länderna nu står inför nu när den demokratiska processen inletts. Det var även ett intressant seminarium kring Syrien och Irans situation. Sedan så var ju ingen mindre än självaste Jan Eliasson där och öppnade konferensen med ett inspirerande tal.

Det bästa med kurser och seminarier tycker jag alltid är i pauserna för det är då man får chansen att verkligen diskutera och fördjupa sig.

Sedan var det såklart sjukt trevligt att träffa alla SSU:are och bara umgås. Kan även tillägga att våra hotellrum var sjukt grymma! Det fanns badkar vilket jag utnyttjade till max! För att inte tala om den härliga dubbelsängen och minivattenkokaren på rummet – det är vad jag kallar livskvalité!
Mådde verkligen som en kung.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s