HANNA LINDQUIST

Jag heter Hanna Lindquist och bor i Torslanda, Göteborg.
Jag är född 1993 vilket betyder att jag tar studenten i maj 2012! Jag kan redan nu säga att efter 3 år på samhällsvetenskapliga programmet på Polhemsgymnasiet är jag redo för den riktiga världen!

Jag älskar att resa. Drömmer om att besöka New York, tågluffa runt i Europa, backpacka i Asien och erövra resten av världen, bit för bit. Jag har alltid varit lite av en sportnöd men detta har dock avtagit lite i takt med att jag blivit äldre. Det finns dock få saker som är roligare än att gå ut och lira lite fotboll med vännerna eller se Frölunda Indians krossa Färjestad. TV-serier är en annan sak jag håller nära. Jag kan se det mesta så länge det inte är dåligt. Bra saker är: Gossip Girl, One Tree Hill, Gilmore Girls, Solsidan, House, The Kennedys, Criminal Minds, OC… listan kan göras lång.

Min stora passion i livet är politik. Jag brinner för att vara med och påverka och förhoppningsvis göra världen lite, lite bättre. Internationella frågor, miljö/klimat och utbildning är alla områden som får mitt hjärta att klappa lite snabbare.

Jag tror på visioner och drömmar. Jag tror att om man bara bestämmer sig för att göra något så är ingenting omöjligt. Vår största fienden är oss själva. Det är bara vi själva som kan sätta hinder för vår egen storhet.
Våga drömma, våga förverkliga, våga förändra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s